Quixel Help Center home page

Textures wont get imported to Maya "hypershadepanel1" not found !

Answered

Comments

8 comments

  • Buqahoos

    this is the error message that i get.

    // Error: file: C:/Program Files/Autodesk/Maya2019/scripts/others/hyperShadePanel.mel line 462: setParent: Object 'hyperShadePanel1' not found.

    0
    Comment actions Permalink
  • Jin

    Hello! Thank you for your report. I suppose your hypershade is empty? We will investigate the issue and come back to you ASAP.

    Best,
    Jin

    0
    Comment actions Permalink
  • Buqahoos

    the hypersade is empty, i tried ti reinstall bridge and maya but still no luck

    0
    Comment actions Permalink
  • Jin

    We have an update that will soon be released which contain a fix to this particular issue. Sorry for any inconvenience and kindly wait until the release it out! We are doing our best to release the LiveLink for Maya update ASAP!

    Best,
    Jin

    0
    Comment actions Permalink
  • Brad3D

    Any update on this or workaround? Same issue here.

    1
    Comment actions Permalink
  • Luo

    Hi, a similar issue here. 

    My Maya script shows "// Error: file: C:/Program Files/Autodesk/Maya2020/scripts/others/hyperShadePanel.mel line 12055: Object 'firstPaneTabs' not found. // " every time when I export items from Megascans(only 2020, before with 2019 worked perfectly). I first thought it was a Maya issue so I reset the Maya preferences to default, but I still get the same warning.  

    Looking forward to any update. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Thanks for the report Luo. Please note that this is a Maya bug and it shouldn't affect importing at all. For future reference, please create a new thread instead of bumping an unrelated older one.

    0
    Comment actions Permalink
  • pendemunde

    Same issue here. Looking forward to any update. 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.