Quixel Help Center home page

Comments

27 comments

  • Official comment
    Laila Shahzad

    Hi,

    For future reference, please follow the below steps:

    1. Close Bridge, if already running.
    2. Navigate to C:\Users\[Username goes here]\AppData\Roaming.
    3. Delete Bridge and Megascans folder.
    4. Restart Bridge.

    "AppData" is a hidden folder in the above-stated directory. If not visible then ensure that the option for "Show hidden files and folders" is enabled in the Folder Options of your Windows Explorer.

    Comment actions Permalink
  • Hidayet ÇİFCİ

    Hello there. Can you give me an explanation on this, please?

    0
    Comment actions Permalink
  • Cyberthron

    Got the same problem. If i click "Sign in with epic games", a window pops up with redirection and closes immediately. Nothing happens, im not logged in and the sign in window is still there.

    2
    Comment actions Permalink
  • Ob1Style

    Hello, same problem here, and it was perfectly working a few days ago...

    1
    Comment actions Permalink
  • Mykhail

    I am also experiencing the same issue. Upon attempting to login, I get a popup window stating "Redirecting" before it closes and returns me back to Bridge.

    1
    Comment actions Permalink
  • Hidayet ÇİFCİ

    I've solved the problem. Delete Bridge. Then, delete the bridge file that is located in the Roming folder from the Users file. Then install Bridge again

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Unkonoire

    Hidayet's solution worked for me! Thanks a lot, I was getting frustrated that I couldn't work because of this bug

    0
    Comment actions Permalink
  • bradyrussell

    Unfortunately I still am having this issue even after uninstalling bridge and removing the folder in roaming. Windows 10 1809

     

    Edit: i noticed there are two folders, Bridge and Megascans Bridge. after removing both it worked

    1
    Comment actions Permalink
  • Jonathan (Community Manager)

    Glad to see it's working for you now!

    0
    Comment actions Permalink
  • Hypersapien

    "I've solved the problem. Delete Bridge. Then, delete the bridge file that is located in the Roming folder from the Users file. Then install Bridge again"

     

    Can you please explain where this "bridge file" is?

    0
    Comment actions Permalink
  • Logeaul

    I found the Bridge folder at the following path : Users > "YourAccountName" > AppData > Roaming.

    The AppData file can be hidden so you may have to display masked elements through the display settings.

    I only deleted the "Bridge" folder, not the "Megascans Bridge" folder and it worked well for me.

    Thank you guys for helping the community!

    1
    Comment actions Permalink
  • Gerry

    every time i use Bridge i have to do this steps. Why is this so?

    Is there a solution that helps for ever??

    0
    Comment actions Permalink
  • Hypersapien

    I haven't heard of a permanent solution.  It's pretty frustrating, I've had to do this fix about 5 times now.

    I'm not certain, but I think they are working on a new version of Bridge/Mixer, which might explain why this problem hasn't been fixed.  Hopefully the problem wont exist in the next version.

    0
    Comment actions Permalink
  • Luciano Daluz

    Thanks Laila Shahzad !

    0
    Comment actions Permalink
  • AD67

    Same issue here...so very very annoying......works one day doesnt the next!....if I go through the steps will I loose my location folders etc?

    0
    Comment actions Permalink
  • Jonathan (Community Manager)

    You shouldn't lose anything of importance - give it a shot and let us know if it helps out!

    0
    Comment actions Permalink
  • Hypersapien

    I have now had to do this procedure 6 times on 3 different computers.  I have to say that my first experience with quixel as a brand was after your partnership with Epic was announced, and frankly I've only had frustration using your products since then.  

     

    I'm enrolled in an online class for furthering my 3d skills, and even my instructors have run into this problem, live, while teaching a class and didn't know how to fix it.  I hope you will consider how poor this makes your public image look and expedite a solution.

    0
    Comment actions Permalink
  • Ob1Style

    Yes, i have the same problem here that happenings on different pc!
    Verry annoying to do this all th time...

    0
    Comment actions Permalink
  • Laila Shahzad

    Hi there,

    We've recently released an update that should hopefully rectify this issue. Please update to the latest version of Bridge, and if the issue persists, send in your log file at support@quixel.se so the Bridge team can investigate this issue further and come up with a fix.

     The Bridge log file can be found at the following locations based on the OS:

    Windows

    C:\Users\[Username goes here]\AppData\Roaming\Bridge

    Note: 

    "AppData" is a hidden folder in the above-stated directory. If not visible then ensure that the option for "Show hidden files and folders" is enabled in the Folder Options of your Windows Explorer.

    Mac OSX

    ~/Library/Application Support/Bridge

    It’s a text file

    Linux

    Home/.config/Bridge

    0
    Comment actions Permalink
  • epicarch

    open epic hames luncher before quixel bridge. it might work.

    0
    Comment actions Permalink
  • Impaczus

    Laila Shahzad  still not working here for me

    0
    Comment actions Permalink
  • Laila Shahzad

    Hi Impaczus,

    We've received your support request. Please be patient while we look into it.

    0
    Comment actions Permalink
  • Pol

    Freeze after login with Epic credentials. Tried all the above and nothing works.

    New rig and fresh Windows 10 installation.  Really anoying and this happen to us in middle of production. Great!

    Going to work with Web.

     

    Rergards.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Laila Shahzad

    Pol Take a look at https://help.quixel.com/hc/en-us/community/posts/360009465778-GUIDE-Types-of-Issues-and-Basic-Troubleshooting.

    • Check your Timezone Settings: Make sure that both set time automatically and set timezone automatically are checked in order for Bridge to run efficiently. If these settings are not in place, you will be faced with a blank screen when you launch Bridge.
      For Windows: Settings > Time and Language.
      For MacOS: https://support.apple.com/en-us/HT203413
    • Run Bridge as Administrator: Bridge requires admin rights (on Windows) and unrestricted internet access. Make sure local firewalls (e.g. Windows Firewall) or antivirus programs are not interfering with your connection or blocking Bridge. Here is an article explaining how to allow/block applications in windows firewall How To Allow Or Block Apps In Windows Firewall in Windows 10.

      If the issue persists, make a new thread or more preferably, send us an email with your log file at support@quixel.com
    1
    Comment actions Permalink
  • 3dkai

    Having the same issue.

    Have tried deleting the app data folder and fresh installs but still can't access Bridge when I try to sign in with Epic, the window immediately closes,

    Cheers

    0
    Comment actions Permalink
  • Pol

    "Check your Timezone Settings"

    This fixed the issue. I'm finally logged.

    Thank you, Laila!

    0
    Comment actions Permalink
  • MrMyself

    Another thing that may cause this problem is a firewall blocking the software's connection to the internet. This was my case. 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.