Quixel Help Center home page

Megascans Plugin Error while importing textures/geometry or setting up material

Answered

Comments

7 comments

  • AlexResed

    there is the console

    0
    Comment actions Permalink
  • Jin

    Hello Alex!

    Do you have a custom Color Management System setup in your Blender? This might be causing the issue and is a known issue that we will address in the future.

    Besides that, your report request is lacking important information we need, in order to allow us to investigate, troubleshoot, and solve any issue you may be facing. I'd recommend to also post a screenshot of the issue you are facing. See below our guidelines on how to report to us:

    Please, do mention the following information:

    • Version of your 3D DCC
    • Version of the MSplugin: 📁Your HDD\Megascans Library\support\plugins\your 3D DCC (software)
    • Version of Quixel Bridge
    • The Bridge log file: top menu > help > troubleshooting > show logs (it's a text file). Do note that when sharing the log file, attach a copy as soon as you had the issue. Otherwise the latest activity will not be the issue you are facing and will make the troubleshooting more difficult but not impossible
    • Last but not least: the asset ID. Bridge > click on your asset > right click > copy ID (or link). Not the name of the asset!

    Thank you in advance.

    Cheers

    0
    Comment actions Permalink
  • AlexResed

    Hello Jin :D

    No i don't have any custom color managment system. 
    My blender version (i think that u mean) is 2,82a
    The version of the plugin in there is 3.0, but if i go to blender > edit > preferences > add-ons , it says version 3.1
    The version of Bridge is 2020.2.3
    I don't know how exactlly share it whit you, because it dosn't let me attach the .log , and i won't copy paste all because is so much so i'll attach a png with the lastest activity, and i exported again, for the last so you can see it.
    The id is: "tmckfishw" , but it dosen't work with any asset, it is imported but, there is no node import of textures, just principed bsdf, the name of the texture, but nothing more, no node, no texture nothing, just withe bsdf.

    0
    Comment actions Permalink
  • AlexResed

    oh, and this is what it comes when i imported it, i didn't touch anything

    0
    Comment actions Permalink
  • Ajwad

    Hi, I think the problem here is that the plugin doesn't support localization and it supports English language. If you switch to English then the plugin should start working.

    1
    Comment actions Permalink
  • Daury medina

    AJWAD, GRACIAS  me funciono perfectamente tenia el mismo problema cambie el idioma y funciono. 

    1
    Comment actions Permalink
  • AlexResed

    Yep, it worked, thanks... but you should fix this just for comodity, but whatever its fine, thank you very much

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.