Quixel Help Center home page

[Update] Blender Plug-in Fix [Tested with 2.80 - 3.1]

Answered

Comments

11 comments

  • Zertox

    Works great, thank you so much!

    1
    Comment actions Permalink
  • Jonathan (Community Manager)

    Thanks for contributing, Dys!

    0
    Comment actions Permalink
  • Dys

    Zertox Jonathan (Community Manager) I'm glad I was able to help! It's been updated, and is now working with all versions of Blender from 2.80 to 3.1, at least, from my testing.

    0
    Comment actions Permalink
  • VHSLAV

    Everything is working!!! Blender 3.1 Thank you)

    0
    Comment actions Permalink
  • kevs

    Thank you DYS!

    0
    Comment actions Permalink
  • khurrum

    FYI - The path on MacOS is: /Users/$USER/Library/Application Support/Blender/3.1/scripts/startup/MSPlugin

    Thanks

    1
    Comment actions Permalink
  • Dys

    Ah, alrighty! I can update the install guide to reflect that. Thanks a ton, khurrum

    0
    Comment actions Permalink
  • MNP030

    Hello,
    iam trying to get Bridge running for Blender.
    i tried everything but the assets are just not exporting to Blender even though Bridge tells me that the export was successful. Blender file stays empty..


    much appreciate the support.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • forest

    Thanks for making it.

    But I just can't seem to do it.

    I'm not very good with computers.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • forest

    I was able to do this after a clean uninstall of blender.
    Huge thanks DYS!

    0
    Comment actions Permalink
  • Gabe Ramos

    This is great, and still relevant! Tested on a Mac, using Blender 3.2 and it worked liked a charm! 

    Thank you so much DYS, and KHURRUM for sharing the path! :) 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.