Quixel Help Center home page

maya plug-in doesen't work

Answered

Comments

3 comments

  • Hello ahxx,

    Thanks for taking the time to reach out to us. I'd be happy to help get you up and running with our Livelink Plugin in Maya 2022, but to do so - I'll need to convert this post over to a support ticket so that we may troubleshoot the issue further.

    Please be on the lookout for an email from our support team shortly!

    0
    Comment actions Permalink
  • alexb310

    I'm having the same issue. I can't find help anywhere only will reach out to you posts.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Ian - Product Support Specialist

    Hi alexb310,

    Thanks for reaching out. I'm sorry for any frustration that may have been caused on our part; please let me explain. When users encounter the "Could Not Send Data Over Port #####" issue, the overall reason is that Bridge couldn't establish a connection with Maya. 

    However, the specific reason that Bridge couldn't establish a connection with Maya can vary user-to-user, be it version number, operating system, file path name, etc. so in these cases, we reach out to our users individually to better diagnose the issue as it occurs for them.

    I'd be happy to do the same for you! I've converted your forum post into a support ticket, so you'll hear from us shortly. Please keep an eye on your email inbox and spam folder if the message is redirected!

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.